Vastuullisuus – W Restaurants
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Vastuullisuus

Vastuullisuus
Vastuullinen toiminta niin ravintoloissamme käytettäviin raaka-aineisiin, henkilöstöömme sekä kierrätykseen liittyvissä seikoissa on meille ensiarvoisen tärkeää.

Teemme kaiken aina alusta alkaen itse ja tiedämme tarkkaan, mistä raaka-aineemme saapuvat. Tavarantoimittajat ovat pitkäaikaisia, luotettavia kumppaneitamme, joiden kanssa teemme läheisesti viikoittain töitä.

Käytämme myös ensisijaisesti lähellä tuotettuja suomalaisia raaka-aineita ja luomua, kun se makumaailmamme mukaisesti on mahdollista. Kananmunat ovat aina vapaana kasvaneiden kanojen munia. Lisäksi ravintoloissamme käytetyt leipätuotteet leivotaan mahdollisuuksien mukaan omassa leipomo-ravintola Levainissa, Helsingin Punavuoressa. Levainin toiminta nojaa vahvasti pieniin, paikallisiin myllyihin sekä luomutuotteisiin.

Kierrätämme ravintoloissamme kaiken kierrätettävän materiaalin niin keittiössä, salissa kuin toimistossa. Muokkaamme myös annoskokoja saamamme palautteen perusteella, tavoitteen ollessa aina jätteen minimoiminen. Pienemmille pöytäseurueille useat annoksemme ovat myös saatavilla puolikkaina. Tällä pyritään pienentämään jätteen määrää entisestään.

Kaikki lähtee kuitenkin aina henkilöstöstä ja henkilöstömme hyvinvoinnista. Tähän kiinnitämmekin ensiarvoisen paljon jatkuvasti huomiota ja hyvinvointia tukemaan meillä on mm. laajat työterveyspalvelut. Tämän myötä keskitymme ennen kaikkea työterveyden ylläpitoon ja hyvään koti-työ -tasapainon mahdollistamiseen.