Uratarinat – W Restaurants
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Uratarinat

Myyntipalvelun vuoropäällikkö

"Aloitin W-Restaurantsilla ravintola Ventunon avajaispäivänä 2018.

Työ on hektistä ja keskittymistä vaativaa, mutta ehdottomasti kivaa ja sopivasti haastavaa. Työssäni on tärkeää aidosti kuunnella asiakasta ja kohdella jokaista asiakastamme yksilönä. Parasta on saada toteutettua asiakkaan toiveet ja parhaimmillaan ylittää ne jakamisen arvoisilla elämyksillä.

Itselleni on tärkeää antaa asiakkaalle aina mahdollisimman kattavasti tietoa ja yrittää kaikkensa löytääksemme juuri heille sopivan ratkaisun.

Ajoittain pääsen myös pyörähtämään ravintoloiden maailmassa joka tuo kivaa vaihtelua ja tasapainoa työhön.

Työympäristö on monipuolinen ja yrityksen sisällä on hyvät etenemismahdollisuudet.
Kävin hetken aikaa työskentelemässä muualla ja palatessani parin vuoren jälkeen takaisin yritykseen, oli vastaanotto erittäin lämmin ja olo, kuin kotiin olisi tullut!"

Anu - Myyntipalvelu

Ravintolapäällikkö, Gaijin

"Urani yrityksessä alkoi oikeastaan käyntikortista, jonka silloinen W-Restaurantsin työntekijä antoi minulle yritystapahtumassa. Kyseinen käyntikortti jäi talteen ja aika ajoin putkahti esiin.

Muutama vuosi tuosta hetkestä ennätti vierähtää, kunnes oli aika muutokselle ja pääkaupungin mahdollisuuksille. Vuonna 2018 aloitin vuoropäällikkönä Farangissa. Urapolku lähti nopeasti etenemään ja pian ensimmäisten kuukausien jälkeen tarjoitui mahdollisuus päähovimestarin paikasta sisar ravintola Gaijinissa. Viihdyin Gaijinissa mainiosti, ylenin apulaisravintolapäällikköksi ja siitä jälleen muutaman vuoden jälkeen ravintolapäälliköksi.

Minulle W-Restaurants on näyttäytynyt modernina edelläkävijänä ravintola-alalla. Ravintoloiden työympäristö on houkutteleva ja välittävä. Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja jokainen päivä on erilainen. Kaiken tekemisen keskiössä ovat asiakkaat ja ammattitaitoiset työkaverit, jotka tekevät työstä mielenkiintoista. Matkan varrelle mahtuu haasteita, onnistumisia ja kömmähdyksiä, mutta noista hetkistä on oppinut kaikista eniten."

Petra - Ravintolapäällikkö, Gaijin

Vuoropäällikkö, Bronda

"Aloitin työskentelyn Brondalla juuri pandemian jälkeisenä aikana, jolloin elettiin vielä hieman epävarmoja aikoja. Minut otettiin Brondan tiimiin lämpimästi ja avoimesti vastaan. Hämmästyin, kuinka rento ja mukava ilmapiiri Brondalla on, ja tämä on yksi syy miksi olenkin viihtynyt niin hyvin.

Olen aina ollut elementissäni asiakkaitten parissa ja Brondalla olen päässyt hiomaan taitojani ja tietämystäni. Esihenkilöt pitävät huolta ja auttavat minua urani ja taitojeni hiomisessa, ja olenkin jo päässyt ylenemään tarjoilijasta vuoropäälliköksi."

Andoh - Vuoropäällikkö Bronda

Päähovimestari, Levain

Päähovimestari, Levain

"Aloitin W-Restaurants urani alunperin Brondassa saliapulaisena restonomin opintojeni ohessa. Kun Levain Töölö availi ovensa hyppäsin mukaan Levainin tiimiin, jossa olenkin viihtynyt useamman vuoden.

Levain on tarjonnut mahdollisuuden kehitykseen tarjoilijasta vuoropäälliköksi, sekä tästä vielä päähovimestarin rooliin.

Työssäni parasta on ihanat asiakkaat ja hyvä tiimihenki. Lisäksi vilkas ja vaiheikas työympäristö tekevät päivistä aina erilaisia, eikä tylsiä hetkiä ole. Meillä on laadukas tuote, raikas konsepti ja upeat tilat, joissa viihtyy asiakkaiden lisäksi myös henkilökunta."

Jenna - Päähovimestari, Levain

Keittiöpäällikkö, Farang

Keittiöpäällikkö, Farang

”Kävin ensimmäistä kertaa syömässä Farangissa 2014 ja päätin, että jos koskaan muutan Helsinkiin haen Farangiin töihin. Vuotta myöhemmin muutto Helsinkiin oli edessä ja laitoin avoimen hakemuksen W-restaurantsille ja pääsinkin pian koevuoroon, vaikka avoimia paikkoja ei silloin ollut. Koevuoron jälkeen yllätyksekseni pääsinkin kokiksi Farangiin, vaikka minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta aasialaisesta keittiöstä.

Vaikka alku oli haastavaa, kotiuduin Farangiin hyvin ja pian minulle tarjottiinkin nuoremman vuoropäällikön positiota. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä mutta muiden avulla opin ja päätin, millainen esimies minusta tulee. Vuoden päästä sain ylennuksen vuoropäälliköksi ja siitä pian keittiömestariksi. Keittiömestarin työ myötä työhöni tuli paljon uutta sisältöä, kuten henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Työurani huipentui 2020 kun minulle tarjottiin Farangin keittiöpäällikön tehtävää, jonka otin empimättä vastaan vaikkakin mietin riittääkö rahkeeni siihen. Elimme haastavia aikoja pandemian vuoksi ja johdettavana oli suuri tiimi, jonka luottamus täytyi voittaa. Nyt muutama vuosi myöhemmin olen edelleen keittiöpäällikkönä ja voin todeta, että rahkeeni riitti. Parasta työssäni ehdottomasti keittiön sekä salin monikulttuurinen henkilökunta. Päivittäin vaihtuvat haasteet sekä serviisit.”

Niko - Keittiöpäällikkö, Farang