"Aloitin W-Restaurantsilla ravintola Ventunon avajaispäivänä 2018.
Työ on hektistä ja keskittymistä vaativaa, mutta ehdottomasti kivaa ja sopivasti haastavaa. Työssäni on tärkeää aidosti kuunnella asiakasta ja kohdella jokaista asiakastamme yksilönä. Parasta on saada toteutettua asiakkaan toiveet ja parhaimmillaan ylittää ne jakamisen arvoisilla elämyksillä.
Itselleni on tärkeää antaa asiakkaalle aina mahdollisimman kattavasti tietoa ja yrittää kaikkensa löytääksemme juuri heille sopivan ratkaisun.
Ajoittain pääsen myös pyörähtämään ravintoloiden maailmassa joka tuo kivaa vaihtelua ja tasapainoa työhön.
Työympäristö on monipuolinen ja yrityksen sisällä on hyvät etenemismahdollisuudet.
Kävin hetken aikaa työskentelemässä muualla ja palatessani parin vuoren jälkeen takaisin yritykseen, oli vastaanotto erittäin lämmin ja olo, kuin kotiin olisi tullut!"
Anu - Myyntipalvelu